‘Welling is een familiebedrijf met aandacht voor de mens’

Onder het genot van een kop koffie spraken wij met onze zakenrelatie Vincent, mede-eigenaar van Hurenkamp Architecten te Velp. Onlangs was hij aanwezig bij de oplevering van de door ons gerealiseerde nieuwbouwwoning in Didam van zijn nichtje Lyanne. Vincent is bij de oplevering betrokken geweest om Lyanne te ondersteunen met zijn ervaring  in het verleden voor Vereniging Eigen Huis, een vereniging die de belangen van woningbezitters behartigt.

Wij vroegen Vincent naar zijn ervaring met Welling. “Mijn complimenten aan de medewerkers van Welling! De woning is keurig gerealiseerd en zonder restpunten opgeleverd. Ook de rol van de uitvoerder tijdens zowel de realisatie als de oplevering werd uiterst correct uitgevoerd. Hij nam alle tijd om alles toe te lichten en Steven en Lyanne mee te nemen in deze voor hen belangrijke stap. Ik was positief verrast door het feit dat er tijdens de oplevering meteen restpunten werden afgehandeld. Dat heb ik nog niet veel vaker  gezien.”

Onze geschiedenis met Vincent en zijn familie gaat ver terug. Hend (mr timmerman – aannemer), overgrootvader van Vincent, en grootvader Chris van Vuuren zetten samen een aannemersbedrijf op. In 1934 startte de samenwerking met Welling. Gezamenlijk werd er een project tot stand gebracht in het centrum van Didam door Chris van Vuuren en Hein Welling sr.

Vincent’s vader, Jos van Vuuren werkte vervolgens jarenlang bij Welling en heeft zelfs onze medewerker Wim Visser (reeds 50 jaar in dienst) nog opgeleid in de werkplaats. En ook Vincent en Bart (huidig directeur Welling) hebben meerdere projecten samen gerealiseerd. Bijzonder hoe lijnen kunnen lopen en er duurzame relaties zijn ontstaan.

Vincent vindt Welling dan ook aanbevelingswaardig. “Ik ken Welling als een familiebedrijf dat de menselijke maat hoog in het vaandel draagt. Dat kun je zien aan de manier waarop er om wordt gegaan met medewerkers. Jubilea worden uitgebreid gevierd, verjaardagen worden niet overgeslagen en de betrokkenheid bij het welzijn van medewerkers is groot. Bij Welling wordt er echt vanuit het ambacht gewerkt, door medewerkers met passie en liefde voor hun vak. Je ziet bij Welling dan ook weinig verloop van personeel. Kortom; Welling is een heel prettig bedrijf, voor zowel opdrachtgevers als voor medewerkers.”

Wij danken Vincent voor zijn hartelijke woorden en onze fijne samenwerking!

Meer weten over de ervaring met de nieuwbouwwoning van Lyanne en Steven? Klik hier…

Vincent van Vuuren Terug naar overzicht