Vastgoedonderhoud

Welling houdt uw vastgoed gedurende de hele levenscyclus in optimale conditie. Dat wil zeggen: in een conditie die beantwoordt aan uw verwachtingen en strategische keuzes. Ons totaalonderhoud reikt van dagelijks onderhoud (24/7), preventief en mutatieonderhoud tot en met planmatig onderhoud, renovatie en restauratie. U hoeft dus nergens naar om te kijken.

Neem contact met ons op

VGO-RGS

We werken bij voorkeur volgens de methodiek ResultaatGericht Samenwerken (RGS). Dit VGO-keur staat voor een planmatige onderhoudsaanpak om een pand tegen zo laag mogelijke kosten zo lang mogelijk in stand te houden. Wij zorgen ervoor dat de juiste werkzaamheden op het juiste moment plaatsvinden, volgens heldere prestatieafspraken, en nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons. Zowel voor service- en mutatieonderhoud als voor periodiek onderhoud. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke kwaliteit en van optimaal budgetteerbare onderhoudskosten.

Respect voor de omgeving

Vastgoedonderhoud vergt niet alleen de juiste bouwtechnische kennis en kunde, maar ook flexibiliteit, inlevingsvermogen en sociale vaardigheden. Want in veel gevallen gaat het primaire proces – wonen, werken, leren, produceren … – tijdens de werkzaamheden gewoon door. Onze medewerkers weten dat, nemen maatregelen om het primaire proces veilig te stellen en zien erop toe dat bewoners en omgeving zo min mogelijk overlast ondervinden.

Respect voor bewoners

Overlast is een subjectief begrip en een goede bewonerscommunicatie neemt al veel spanning en frustratie weg. Ook die communicatie kunnen wij voor u verzorgen. Helder, eerlijk en begripvol. En bovenal duidelijk: afspraak is afspraak.
In situaties waarin wel erg veel wordt gevraagd van (kwetsbare) bewoners, zoeken we naar mogelijkheden om hun stress te verlichten. Bijvoorbeeld door de inzet van rust- of wisselwoningen.