Woningbouw

Wij bouwen grondgebonden woningen en appartementencomplexen voor professionele opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, ontwikkelaars, beleggers en zorgpartijen. Waar nodig in nauwe samenwerking met vaste gespecialiseerde co-makers.

We zijn al meer dan een eeuw thuis in traditionele woningbouw, met een sterke voorkeur voor ambachtelijk vakmanschap. Maar net zo vanzelfsprekend werken we met innovatieve bouwmethodieken (prefab, houtskeletbouw, CLT …) en eigen conceptwoningen. Woningen met een uitgekristalliseerd basisontwerp, zodat zaken als prijs, kwaliteit, doorlooptijd en onderhoud vooraf bekend zijn. Dat maakt uw vastgoedkosten optimaal budgetteerbaar.

Energiepositief Leven

Onze woningbouwprojecten voldoen aan uw hoogste duurzaamheidsambities. Welling staat mede aan de wieg van Energiepositief Leven, een samenwerkingsverband tussen vaste ketenpartners dat zich richt op verduurzaming van de bebouwde omgeving. Samen reiken we de sector handvaten om een duurzame bijdrage aan het milieu te leveren door gezond, comfortabel en veilig leven haalbaar en betaalbaar te maken.

Koperbegeleiding in eigen beheer

Wij bouwen geen huis, maar een thuis. Een cruciale rol daarbij spelen onze eigen koperbegeleiders. Zij kennen alle inhoudelijke en technische ins en outs van het project en zijn daardoor als geen ander in staat de wensen van kopers te vertalen en hen te begeleiden in hun keuzes. Keuzes met betrekking tot indeling, keuken en sanitair, tot aan wand- en vloerafwerking, erfafscheiding en zelfs het grondwerk voor de tuin toe. Voor een woonklaar thuis.