Over ons

Van A tot Z betrokken

Welling is een bouwbedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1899. Actief in woningbouw en utiliteit, met de disciplines bouw, onderhoud en schilderwerk. Regionaal opererend in Midden- en Zuid-Nederland, dicht bij onze opdrachtgevers. Dat zijn vooral woningcorporaties, VVE’s, projectontwikkelaars en particuliere beleggers. Maar ook zorg- en onderwijsinstellingen, (semi-) overheden, bedrijfsleven en industrie.

Partner gedurende het hele traject

Wij zijn een middelgrote onderneming. Hands-on en wendbaar, zodat we snel kunnen acteren en meebewegen met de markt en de opdrachtgever. Tegelijk groot genoeg om u over de volle breedte te ontzorgen. Van eerste ideeverkenning, via project- of planontwikkeling en realisatie tot en met (turnkey) oplevering en onderhoud. Groot genoeg ook om de toenemende complexiteit van vastgoedvraagstukken te kunnen handlen. Oplossingen die blijvend beantwoorden aan de wensen en eisen van bewoners en gebruikers.

“We zijn pas tevreden, als we tevreden gezichten zien.” – Hein Welling, oud-directeur/eigenaar

 

Alle expertise die nodig is

Welling heeft alle disciplines in huis om uw vastgoeddoelstellingen te verwezenlijken. Bouw, vastgoedonderhoud en schilderwerk. En méér wanneer dat nodig blijkt. Vanuit een omvangrijk netwerk van constructeurs en installateurs, architecten en mogelijk ook investeerders, brengen we de specialistische expertise in waar uw plan om vraagt.

Eén adres, één aanspreekpunt, één regisseur van het hele traject. Zo geeft Welling uw ambities op de meest efficiënte en overtuigende wijze vorm.

Meer informatie