‘Welling is van oudsher een familiebedrijf en dit merk je ook aan de mensen’

Een mooie quote van kopers Steven en Lyanne. Wij realiseerde recentelijk hun woning in Didam.

Benieuwd naar hou Steven en Lyanne de samenwerking met Welling hebben ervaren? Lees hieronder het interview.

Hoe kijken jullie terug op het verkoopproces?
Ondanks dat er natuurlijk veel op je af komt is het allemaal vrij vlekkeloos verlopen.
Ook de tijd tussen het inschrijven en het bericht was vrij snel wat zeer positief was. Juist met de huidige woningmarkt is het fijn om snel te weten waar je aan toe bent.

Hoe kijken jullie terug op de kopersbegeleiding?
Het was fijn om één aanspreekpunt te hebben voor ons, maar ook voor de andere kopers. Vanwege corona waren de mogelijkheden wat beperkt, maar door te videobellen met onze kopersbegeleider Jamie heb je toch het idee dat er naar je geluisterd wordt, dit maakt het persoonlijker. Zij was de communicatie tussen de uitvoerders en de kopers, die ons updates verzorgde, aanwezig was met kijkmomenten en ook antwoord gaf op de vragen.
Jamie heeft deze rol heel goed vervuld.

En op de uitvoering?
De uitvoering is eigenlijk zeer vlekkeloos verlopen met weinig tegenslagen. Het was fijn om tussendoor bouwupdates te ontvangen via de mail en er is naar ons idee ook heel netjes gewerkt. We zijn heel tevreden met het eindresultaat.

Zijn er zaken die jullie verwachtingen hebben overtroffen?
Het feit dat er heel weinig opleverpunten waren in onze woning was heel positief. Patrick heeft de oplevering ook netjes gedaan en was ook na de oplevering nog een aantal weken beschikbaar. Dus ook wanneer we de sleutels al hadden en tijdens het klussen ergens tegenaan liepen konden we via Jamie met Patrick contact opnemen zodat er samen naar een oplossing gekeken kon worden.

Hoe zouden jullie Welling omschrijven aan iemand die de organisatie niet kent?
Welling is van oudsher een familiebedrijf en dit merk je ook in de uitvoering met de mensen. Welling levert kwalitatief goed werk en heeft laten zien dat ze dit soort grote projecten ook goed weten te managen.

Hoe bevalt het wonen in jullie nieuwbouwwoning?
Heel goed, we genieten nog elke dag van ons mooie huis en de locatie waar we zitten. We hebben er een klein jaartje op moeten wachten, maar dan heb je ook zeker wat. We zouden het voor geen goud kwijt willen!

Steven en Lyanne Kopers - Didam Terug naar overzicht