Zorg

Zorgprofessionals hebben efficiënte, functionele ruimtes nodig om hun patiënten te behandelen en te verzorgen. Veilige, comfortabele woningen waar cliënten zich thuis voelen. Als vaste partner van diverse zorgorganisaties, weet Welling als geen ander wat het vraagt om die te bouwen en te onderhouden.

Of het nu gaat om nieuwbouw, uitbreiding of verbouw, om schilderwerk, (groot)onderhoud of verduurzaming, wij garanderen dat uw project soepel verloopt. Snel en kostenefficiënt, met de meest gunstige Total Cost of Ownership als stip aan de horizon. Per slot van rekening dient uw budget vooral aan uw primaire proces te worden besteed.

Dat primaire proces moet doorgaan, hoe dan ook. Dus vanzelfsprekend passen wij onze werkzaamheden daarop aan. Net als onze werktijden, als dat nodig blijkt. We zorgen voor minimale overlast van geluid en stof en nemen nauwgezette maatregelen om de hygiëne en de veiligheid van uw medewerkers en cliënten te waarborgen. Met een team van ervaren vakmensen, die weten wat het inhoudt om in een zorgomgeving te werken.

Neem contact met ons op

Delen via:
Terug naar overzicht

Projecten voor Zorg