Woningcorporaties

Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of verduurzaming, woningcorporaties werken graag met Welling. Natuurlijk omdat we kwaliteit leveren, afspraken nakomen en op allerlei manieren onze betrokkenheid tonen bij maatschappelijke initiatieven in de wijken. Maar bovenal omdat we de taal van de corporatie spreken en weten wat haar beweegt.

Total Cost of Ownership

Bij nieuwbouw staat realisatie van de juiste prijs-kwaliteitverhouding voorop. We begrijpen het PVE van de corporatie, weten alles van puntentelling aan de hand van vierkante meters, energieprestatie en andere parameters. En omdat we ook onderhoud en schilderwerk als specialistische disciplines in huis hebben, kunnen we bij aanvang al meedenken en adviseren over slimme details en materialisering die uiteindelijk resulteren in de meest gunstige Total Cost of Ownership.

Budgetteerbaar onderhoud

Voor diverse corporaties houden we de bestaande woningvoorraad in conditie door middel van schilderwerk, groot onderhoud en 24/7 dagelijks onderhoud. Ook het mutatieonderhoud laten ze aan ons over, volgens een vaste prijs en een vast proces. Dat werkt niet alleen sneller, maar betekent ook minder administratieve handling. Welling ontzorgt ook uw woningcorporatie graag met een plan op maat, dat uw kosten voorspelbaar en budgetteerbaar maakt.

Verduurzaming

De corporatiewereld staat voor een enorme verduurzamingsopgave. Hoe kunt u uw woningvoorraad zo effectief en efficiënt mogelijk aan de besparingsdoelstellingen van het Convenant Energiebesparing Huursector laten voldoen? Volgens de principes van Trias Energetica, met beproefde oplossingen, zonder het risico desinvesteringen te doen. Wij voorzien u graag van advies en begeleiden u van A tot Z bij de aanvraag van subsidies en fiscale regelingen.

Eigen huurdersbegeleiding

Als u dat wilt, nemen wij bij uw project ook het contact met bewoners van u over. Wij werken met eigen huurdersbegeleiders, die uw bewoners door een soms vrij heftig proces loodsen. Een vaste, laagdrempelig te benaderen contactpersoon die hen informeert, vragen beantwoordt, hun zorgen aanhoort en samen met hen naar oplossingen zoekt, is de basis van de klanttevredenheid die u en wij uiteindelijk nastreven.

Neem contact met ons op

Delen via:
Terug naar overzicht

Projecten voor Woningcorporaties