VVE’s (beheerders)

Uw complexen in optimale conditie houden, tegen zo laag mogelijke en vooral voorspelbare kosten. Dat is voor u als VVE-beheerder de uiteindelijke opdracht. Welling staat u daarin bij. Met de juiste diensten: schilderwerk, grootonderhoud en dagelijks onderhoud. De juiste mensen, die weten wat het inhoudt om in de privé-omgeving van mensen te werken. En niet in de laatste plaats met de juiste, klantgerichte houding.

We schrijven verschillende scenario’s voor schilderwerk, grootonderhoud en serviceonderhoud en helpen u daarin slimme keuzes te maken. Zo komen we samen tot een MJOP op maat, waarin precies is vastgelegd welk onderhoud wanneer plaats moet vinden en wat de kosten hiervoor zijn. Daarmee maken we uw onderhoudskosten budgetteerbaar en vereenvoudigen we de administratieve afhandeling. Dat MJOP is een helder uitgangspunt, maar we zijn wel van mening dat we daar flexibel mee om moeten kunnen gaan. In uw belang en dat van uw bewoners. Wanneer we constateren dat bepaalde werkzaamheden eventueel uitstel kunnen verdragen, dat er eerder dan gepland moet worden ingegrepen of dat de onderhoudscyclus mogelijk kan worden opgerekt, zullen we dat niet nalaten te melden.

Mogelijk staat u voor de opgave om complexen te verduurzamen, uit oogpunt van energiebesparing en verhoging van het wooncomfort. Ook dan is Welling uw aangewezen partner. Met een verduurzamingspakket op maat begeleiden wij u in het hele traject. Wij maken voor u inzichtelijk wat de kosten zullen zijn, hoe u dit op de slimste manier kunt financieren en welk rendement mag worden verwacht. Uitgaande van een haalbaar en betaalbaar Trias Energetica concept, zónder risico van desinvestering.

Neem contact met ons op

Delen via:
Terug naar overzicht

Projecten voor VVE’s (beheerders)