Ontwikkelaars

Welling bewijst zich sinds jaar en dag als een betrouwbare, solide partner voor ontwikkelaars. Een waardevolle partner met verstand van bouwen én ontwikkelen. Wij beseffen dat rendement voor u voorop staat, maar weten tegelijkertijd dat duurzaam rendement één op één samenhangt met de tevredenheid van uw klant.

Juist vanwege die klanttevredenheid zijn wij bij voorkeur al in het allerprilste stadium bij uw ontwikkeling betrokken. Daar waar keuzes worden gemaakt die tot de beste prijs-kwaliteitverhouding moeten leiden. Wellicht dat onze beproefde en prijsvaste conceptwoningen daarin een rol kunnen spelen. In die voorbereidende projectfase brengen we ook graag onze expertise in om tot maakbare, betaalbare én vergunbare ruwbouwopties te komen.

De tevredenheid van uw kopers hangt sterk samen met de mate waarin ze de vrijheid en ruimte krijgen om hun woning naar eigen voorkeur in te delen en in te richten. Onze eigen kopersbegeleiders nemen uw klanten op een transparante manier mee gedurende het hele traject. Zij nemen u alle werk uit handen en helpen iedere individuele koper zijn of haar droomhuis te realiseren. Want daar gaat het ons om, net als u; om het creëren van een thuis.

Neem contact met ons op

Delen via:
Terug naar overzicht

Projecten voor Ontwikkelaars