Industrie

Bouwen voor industriële opdrachtgevers is een uitgesproken specialisme. Een specialisme dat begint bij het besef dat een industriepand een productiemiddel is. Voordat we aan de slag gaan, verdiepen we ons eerst in uw processen en daar bouwen, verbouwen of onderhouden we vervolgens omheen. Snel, want uw business moet door. Flexibel, op momenten dat de productie stilligt of niet op volle toeren hoeft te draaien.

Een industrieel pand vraagt een goed ontwerp. Functioneel, duurzaam, voordelig in gebruik en onderhoud. Daarom is Welling graag al in het voortraject betrokken bij uw project. Op die manier kunnen we samen de juiste keuzes maken, tijdig bijsturen waar nodig en ervoor zorgen dat het bouwproces vlot en probleemloos verloopt.

Afstemming vooraf is belangrijk, zodat we uw productieproces niet verstoren. Uiteraard houden we rekening met uw werktijden en nemen we zorgvuldig maatregelen om overlast door stof en geluid te voorkomen. In nauw overleg met uw veiligheidsfunctionaris leggen we precies vast wat we wanneer en op welke wijze gaan doen. Alles om de veiligheid en de continuïteit te waarborgen.

Neem contact met ons op

Delen via:
Terug naar overzicht

Projecten voor Industrie