Wim Visser vandaag verrast met lintje!

26 apr 2021

Vanochtend heeft onze collega Wim Visser een bijzondere waardering mogen ontvangen in de vorm van het lintje “Lid in de Orde van Oranje-Nassau”! Wim is een sociaal betrokken persoon en draagt al zijn hele leven op verschillende vlakken als vrijwilliger bij aan de samenleving: werkgerelateerde verenigingen en organisaties, de vele extra uren bij Welling (al bijna 50 jaar!), Carnavalsvereniging De vrolijke Drammers, Voetbalverenigingen SV Loil en DVC’26, Techniekdag de Liemers en als vrijwilliger bij Diemzicht.

Wij verbazen ons regelmatig over de onuitputtelijke energie waar Wim over beschikt en de snelheid waarmee hij zaken voor elkaar krijgt. We bewonderen Wim enorm als loyale en harde werker en als mens. Hij staat altijd voor iedereen klaar. Waarbij we werkelijk altijd bedoelen; dag én nacht. Voor zijn collega’s is hij een luisterend oor en ook onze klanten en leveranciers zijn erg op Wim gesteld.

Volgens de directie en medewerkers van Welling is het lintje voor Wim dan ook zeer welverdiend.

Beste Wim, bedankt voor al jouw inzet en nogmaals van harte gefeliciteerd met deze prachtige koninklijke onderscheiding!

#lintje #LidindeOrdevanOranje-Nassau #develeambitiesvanWim #maatschappelijkbetrokken #waardering #bewondering

Delen via:
Terug naar overzicht