Wim Visser 50 jaar in dienst!

29 jun 2021

Vanmorgen om 7.00 uur stonden we met een groep collega’s bij onze zeer gewaardeerde collega Wim Visser op de stoep. Om hem te verrassen (alhoewel Wim Visser verrassen nogal een uitdaging is) met een feestelijk samenzijn ter ere van zijn 50-jarig jubileum! VIJFTIG JAAR!

Wim kreeg later op de ochtend de gouden speld en een boek van collega’s, klanten en leveranciers vol met foto’s en verhalen over Wim, overhandigd door directeur Bart Welling (de vierde generatie Welling binnen het familiebedrijf) met een mooie speech. Over hoe Bart als ‘klein menneke’ vaak even kwam snuffelen op de werkplaats, waar Wim destijds aan het werk was. Dat hun samenwerking daar eigenlijk al begon. Hoe ze samen raampjes en kozijnen maakten. Waar hij veel van Wim mocht leren. Ze later samenwerkten op het gebied van materieel, personeelszaken, KAM, ISO en VCA.

Over de loyaliteit en betrokkenheid van Wim naar Welling. Hoe ze samen hun schouders eronder zetten om zaken voor elkaar te krijgen. Dat Wim altijd klaarstond én staat voor Bart en zijn ouders. Grote dankbaarheid werd getoond voor maar liefst 50 jaar trouwe dienst! En ook naar Wim’s vrouw Elma, voor al haar steun gedurende alle jaren.

Ook Wim toonde zijn dankbaarheid voor het krijgen van alle kansen om zichzelf in alle jaren, die naar eigen zeggen toch voorbij gevlogen zijn, verder te ontwikkelen op verschillende gebieden.

Gelukkig zijn we onze harde werker Wim nog niet kwijt, al zal hij het (hopelijk) iets rustiger aan gaan doen en meer gaan genieten van zijn familie, vrienden en iets meer vrije tijd.

Beste Wim, nogmaals onze hartelijke dank voor alle jaren! Proost!

Delen via:
Terug naar overzicht