Welling en Van Bree starten nieuw bedrijf

16 jan 2016

Welling Bouw | Onderhoud bv te Wijchen heeft per 1 januari jl. samen met Frans van Bree (voorheen eigenaar van Bouwbedrijf Van Bree bv) een nieuw bouwbedrijf gestart. De deal is op 19 december 2015 beklonken.Het nieuwe bedrijf zal onder de naam Van Bree Bouw | Onderhoud bv gaan werken en gevestigd worden aan de Vaarselstraat 8 te Someren.

De corebusiness van Van Bree Bouw | Onderhoud bv bestaat uit het realiseren van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Daarbij richten zij zich op zowel de woning- als utiliteitsbouwprojecten tot circa 5 miljoen euro. Daarnaast legt Van Bree Bouw | Onderhoud bv zich toe op serviceonderhoud.

Bart Welling, directeur van Welling Bouw | Onderhoud bv en Van De Water Bouw | Onderhoud bv, geeft aan verheugd te zijn over de uitbreiding. “Het biedt onze bedrijven de mogelijkheid om onze marktpositie te verbeteren en te versterken. De continuïteit van de werkgelegenheid te garanderen en daarmee onze opdrachtgevers nog meer te kunnen bieden.”

Bart Welling en Frans van Bree bevestigen de kracht van de regionaal georiënteerde bouwbedrijven. “Deze samenwerking wordt door ons gezien als een uitgelezen kans om ons netwerk en onze dienstverlening in het zuiden van het land nog nadrukkelijker te versterken. Deze bundeling van krachten, o.a. door de kennisdeling van markt en techniek, komt absoluut ten goede aan onze klanten.”

“Al vanaf de eerste ontmoetingen voelt de samenwerking goed” aldus Frans van Bree. “Ik merkte direct dat we elkaar perfect aanvoelen en complementeren. Dit geldt voor zowel onze visie op het bouwen als voor de aanpak van projecten.”

De dagelijkse algemene leiding van Van Bree Bouw | Onderhoud bv komt in handen van Frans van Bree en Silvère van Lieshout.

Delen via:
Terug naar overzicht