Welling bestaat 120 jaar!

6 nov 2019

Dit jaar bestaat Welling 120 jaar. De bijzondere geschiedenis van ons familiebedrijf speelt nog steeds een belangrijke rol in de cultuur van onze huidige organisatie.

Eind 1899 besluit Bart Welling, metselaar van beroep, op advies van de parochiekapelaan om voor zichzelf te beginnen. Vanuit zijn woning aan de Kruisstraat in Didam start Bart met het uitvoeren van kleine verbouwingen en onderhoudswerkjes, schoorstenen vegen, witkalken etc. Ook bouwt hij een enkel woonhuis met behulp van twee à drie knechten.

120 jaar later, en met inmiddels de vierde generatie aan het roer, hebben we grote stappen gemaakt en veel mooie projecten mogen opleveren. Tot op de dag van vandaag bouwen wij met oog voor kwaliteit, gevoel voor mensen en hart voor de samenleving. Bouwen is voor ons geen doel, maar een middel. Een activiteit die mensen helpt hun persoonlijke of zakelijke doelstellingen te realiseren. Welling geeft ambities vorm.

We willen onze partners en relaties bedanken voor het behalen van deze mijlpaal en bouwen vol vertrouwen aan de toekomst!

Delen via:
Terug naar overzicht