Transformatie winkelpand naar kantoorpand ALEX advocaten

28 apr 2020

Waar er bij ALEX advocaten gebouwd kan worden op vakkennis en daadkracht op het gebied van o.a. ondernemingsrecht, vastgoedrecht en huurrecht, zo kan ALEX advocaten op ons bouwen. Of beter gezegd; zo bouwen wij met ónze kennis en kunde voor hen.

We zijn voor ALEX advocaten gestart met de transformatie van winkelpand naar kantoorpand in het centrum van Wijchen, om vorm te geven aan geweldige ambities op het gebied van:

Duurzaamheid: bijdragen aan een schoner milieu door minder CO2 uit te stoten. Dit wordt mogelijk gemaakt door o.a. triple beglazing, FSC-hout, duurzame installaties, na-isolatie, en geen gasaansluiting te gebruiken.

Menselijkheid: mensen moeten zich fijn en veilig voelen. Hiervoor komen er prettig ingedeelde en duurzaam verlichte ruimtes die uitdagen en stimuleren om creatief bezig te zijn. In de achtergevel komen bovendien grote raampartijen voor een natuurlijke lichtinval.

In het kantoorpand wordt ook ruimte geboden aan niet-juristen, zoals een energiedeskundige of technisch deskundige, zodat er kruisbestuiving ontstaat. Transparantie in het gebouw; zowel gesloten als open ruimtes, waarbij open ruimtes aangeven dat je open staat voor overleg of het delen van waar je mee bezig bent.

Daarnaast is de locatie in het centrum belangrijk, dichtbij de mensen en dichtbij het NS-station, aangezien ze (onder normale omstandigheden) zoveel mogelijk met het OV reizen.

Kortom; dankzij de ambities van ALEX advocaten en de uitvoering van Welling is het centrum van Wijchen binnenkort een duurzaam kantoorpand rijker.

Zo blijft Welling graag actief om de toekomst mede vorm te geven.

Delen via:
Terug naar overzicht