Start bouwteam Kronenburgersingel Nijmegen

30 nov 2023

Een verduurzamingsslag maken of een toekomst zonder gasverbruik? Dan is het belangrijk het gebouw optimaal te isoleren en ventilatieverliezen te beperken. Om dit op de juiste manier aan te pakken zijn wij voorstander van de no-regret maatregelen en passen we het Trias Energetica principe zoveel als gewenst toe.

Daarnaast is Welling samen met Van de Water aangesloten bij het consortium Energiepositief Leven. De combinatie van de afzonderlijke expertises van de deelnemende partijen van dit consortium levert een bijzondere synergie op. Een synergie die een meerwaarde heeft wanneer het gaat om verduurzamen. Zo ook voor het appartementencomplex aan de Kronenburgersingel in Nijmegen, waar we samen de selectie tot het bouwteam hebben gewonnen.

Het complex bestaat uit 100 appartementen. De VVE van dit complex wil graag het gebouw verduurzamen met als doel om het gebouw toekomstklaar te maken, het comfort te verhogen en tegelijkertijd de energierekening te verlagen. Begin november is er getekend voor de start van het bouwteam voor de verduurzaming van het complex.

Meer weten over de no-regret maatregelen, Trias Energetica of dit project? Neem dan contact met ons op!

Delen via:
Terug naar overzicht