Renovatie van de keuken en sanitaire ruimten in 43 woningen in Beuningen & Nijmegen

17 okt 2019

Momenteel zijn we als vaste partner van woningcorporatie Woonwaarts bezig met de renovatie van de keuken en sanitaire ruimten in 17 woningen in Beuningen en 26 woningen in Nijmegen.

Een renovatie als deze vraagt om een projectmatige aanpak in teamverband. De renovatie wordt namelijk in bewoonde staat uitgevoerd en dit heeft een behoorlijke impact op het dagelijks leven van de huurder. Duidelijke communicatie en een heldere planning vooraf zorgen ervoor dat de huurders weten waar ze aan toe zijn en niet voor verrassingen komen te staan.

Tijdens de uitvoering wordt de planning iedere dag besproken in een Daily Stand (of dagstart). Zo wordt de planning continu bewaakt en besproken met alle bouwpartners. Wij vinden het een fantastische tool om op een efficiënte manier te werken en afwijkingen op een vroegtijdig moment te signaleren. Waar afwijkingen dreigen te ontstaan, door bijvoorbeeld een verlate levering, worden direct maatregelen getroffen om de afwijking op te lossen. We werken al jaren met volle tevredenheid volgens de LEAN-gedachte en blijven continu bezig om werkprocessen te verbeteren.

Delen via:
Terug naar overzicht