Met plezier naar je werk!

30 jun 2021

Ken je dat? Je gaat met lood in je schoenen naar je werk. Je voelt je niet gehoord, gezien, gewaardeerd. De sfeer onderling is niet prettig. Alles kost meer energie dan dat het oplevert. Je zou graag door willen groeien, maar krijgt daar de ruimte niet voor. En na de zoveelste keer dat je iets aankaart en er niks op terug hoort, houd je maar je mond. Met alle frustratie van dien…

Gelukkig kennen wij dit bij Welling niet. Integendeel. Bij ons vind je ook geen top-down, maar een bottom-up benadering. Alhoewel we liever spreken van een ‘we are all in this together’ benadering. We doen het samen. Initiatieven en frisse ideeën zijn altijd welkom. Kritische noten ook. Want, verbeteren? Dat willen we altijd.

Welling is gericht op de mens. Op persoonlijke ontwikkeling. Daar investeren we in. Eigenlijk is het heel simpel. We willen dat je met plezier naar je werk gaat. Er energie van krijgt. Thuis mooie verhalen kunt delen over wat je die dag hebt meegemaakt. Ook dat thuis is belangrijk. We zorgen er dan ook altijd voor dat je een goede werk-privé balans kan vinden.

Ook je ambities vinden we belangrijk. Maak ze vooral kenbaar, we denken graag met je mee en stellen een opleidingsbudget beschikbaar.

En hoe het met onze werksfeer zit? Hierover zegt jouw toekomstige collega Björn: ‘Een fijne open sfeer, waarin je alle vrijheid krijgt om op jouw manier van toegevoegde waarde te zijn. Een plek waar je gehoord wordt en echt het verschil kunt maken’.

Ben jij straks de verbindende factor tussen binnen en buiten? Hecht je waarde aan afwisselend werk en vrijheid om te groeien? Samen mooie projecten realiseren waar je energie van krijgt? En ben je op zoek naar een functie als Senior Werkvoorbereider? Bekijk de vacature en voel je welkom! We nodigen je graag uit voor een gesprek.

Delen via:
Terug naar overzicht