Meet the team

8 mei 2024

Erik werkt al 8 jaar bij Welling met een passie voor bouwen waardoor hij elke dag met plezier naar zijn werk gaat.

“Muziek is mijn hobby,” lacht Erik terwijl hij zijn liefde voor verschillende muziekgenres deelt. “Van rock tot disco, ik geniet van alles en ik bezoek regelmatig een concert.” Naast zijn muzikale hobby’s is Erik ook een supporter van De Graafschap, hij gaat naar veel wedstrijden om zijn trouwe club te ondersteunen.

Het echte werk speelt zich af op de bouwplaats en dat is waar Erik zijn rol als uitvoerder vervuld. “Ik begin de dag vroeg en mijn dagen zijn gevuld met het plannen en coördineren van alles wat er gebeurd op de bouw. Het is erg belangrijk om als uitvoerder te zorgen dat de werkprocessen zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd op een veilige manier met goede resultaten.”

Door de samenwerking op de bouw met het team krijgt Erik een glimlach op zijn gezicht. Hij werkt vaak samen met dezelfde mensen. “samenwerken en streven naar succes is het mooiste wat er is.”

Door de jaren heen heeft Erik niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk veel geleerd. “De bouwsector staat nooit stil,” merkt hij op. “Ik heb geleerd om flexibel te zijn, te groeien door mee te gaan met de veranderingen in de sector. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en leermomenten met zich mee.”

Een project waar Erik veel geleerd heeft, was tijdens zijn uitleen periode bij Plegt Vos, waar hij mee mocht kijken hoe zij werkte met de casco bouwmethode. “Het was echt heel interessant,” herinnert hij zich. “Het liet me zien hoe verschillende methoden kunnen leiden tot dezelfde resultaten.”

In zijn visie voor de toekomst ziet Erik zichzelf vooral bijdragen aan de realisatie van nog meer ambitieuze projecten. “Mijn doel is om gezond te blijven en samen met Welling nog vele successen te behalen,” zegt hij vastberaden.

Veel groeiwensen heeft Erik niet. “Zolang ik blijf genieten van mijn werk en het gevoel heb dat ik iets bijdraag, zie ik mezelf hier nog vele jaren met plezier werken.”

Delen via:
Terug naar overzicht