Helemaal door het lint…

7 dec 2021

Van blijdschap! De toekomstige bewoners van een zorghuis midden in Wijchen konden vorige week namelijk een feestje vieren. Frederique Arts van der Zanden, een van de toekomstige bewoners, knipte samen met haar moeder het rode lint door waarna de sloopkraan op het terrein kon komen en er gestart werd met de sloop van het huidige gebouw.

In januari starten wij in opdracht van Talis en WoonInitiatief Wijchen met de realisatie van een zorghuis voor 13 jongeren met een (meervoudige) beperking. De jongeren die hier komen te wonen willen graag zo zelfstandig mogelijk wonen en krijgen 24-uurs zorg.

WoonInitiatief Wijchen is een startend, kleinschalig ouderinitiatief voor bewoners met een verstandelijke en/ of meervoudige beperking. Hun uitgangspunt is het bieden van een veilig en warm thuis met daarnaast voor elke bewoner de benodigde zorg en aandacht. Er wordt verwacht dat de bewoners eind 2022 of begin 2023 kunnen gaan verhuizen.

Dit project wordt gerealiseerd in samenwerking met de gemeente, architect Pieter Oosterhout, investeerders, omwonenden, Stichting Zorgwiel en Talis.

Wij zijn er trots op dat we deze ambities vorm mogen geven!

Foto: William Moore

Delen via:
Terug naar overzicht