Girls Day!

15 apr 2021

Who build the world? Girls!

Wist je dat…

  • Er in Nederland voor 2030 nog een miljoen woningen moeten worden gebouwd?
  • Er in Nederland nog 50.000 nieuwe collega’s in de bouw nodig zijn?
  • Dat wij jongeren en vooral ook meisjes graag willen stimuleren om voor de bouw te kiezen?
  • Zij bij ons welkom zijn voor een snuffelstage op kantoor of op de bouw?
  • Zij terecht kunnen bij onze bouwvrouwen? Zij vertellen je graag hoe het is om als vrouw in de techniek te werken!

Vandaag is het Girls’ Day. Girls’ Day is bedoeld om meiden tussen de 10 en 15 jaar kennis te laten maken met én te enthousiasmeren voor bèta, techniek en IT. Bij Welling verwelkomen we graag leerlingen voor een (snuffel)stage. Dat het leuk is om als vrouw bij Welling te werken dat beaamt ook onze bouwvrouw Jamie de Bruin-Peters (werkvoorbereider/kopersbegeleider):

“De diversiteit maakt mijn werk bij Welling ontzettend leuk. Ik ben namelijk niet alleen met de bouwvoorbereidingen bezig, maar bij projecten met nieuwbouwwoningen ben ik ook de kopers-begeleider. Dus ja, waar ik als klein meisje uit het raam van de auto gefascineerd naar woningen keek en niet wist hoe een woning er van binnen uit zou zien, ben ik nu in contact met kopers van de nieuwbouwwoningen om deze zo veel mogelijk op hun wensen af te stemmen door middel van diverse kopers-opties. Daarnaast blijft Welling in ontwikkeling waarbij personeel gemotiveerd is en wordt om mee te denken en mee te helpen, hierdoor voel je je als medewerker echt bij de organisatie betrokken.”

Ga jij je ambities waarmaken bij Welling? Heb je als leerling of school interesse in een (snuffel)stage bij Welling? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

Delen via:
Terug naar overzicht