Een frisse start voor RIBW Arnhem

17 mrt 2022

Tijden veranderen, zo ook bij RIBW Arnhem. RIBW Arnhem begeleidt (jong) volwassenen met psychische klachten op het moment dat hun leven ontwricht is. Daar waar zij anderen op weg helpen, hebben wij het centraal bureau van RIBW Arnhem onder handen genomen. Het gebouw is intern verbouwd en in een nieuwe laag verf gezet.

Het RIBW Arnhem kampte met ruimtegebrek, doordat de werkbehoefte van het RIBW Arnhem in de afgelopen jaren is veranderd naar meer samenwerken in plaats van individueel werken. Daarnaast had het pand een verouderde uitstraling. Hoog tijd om de kantoren en gezamenlijke ruimtes aan te pakken. Het is een investering in de toekomst, want het pand is tevens verduurzaamd. Het Centraal Bureau heeft weer een frisse uitstraling gekregen waar het personeel kan werken en vergaderen. Het is tevens een fijne plek geworden waar zij hun cliënten kunnen ontvangen.

De medewerkers van RIBW Arnhem zijn blij met hun verbeterde en nieuwe werkomgeving. Dat maakt ons nog trotser op het eindresultaat, maar ook op de fijne samenwerking!

Delen via:
Terug naar overzicht