​Vacature Senior Werkvoorbereider

Over Welling

Welling is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1899. Actief in woning- en utiliteitsbouw, met de disciplines bouw, onderhoud en schilderwerk. Regionaal opererend in midden en zuid Nederland, dicht bij onze opdrachtgevers. Dat zijn vooral woningcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en VvE’s. Maar ook gemeenten en (lokale) ondernemers in retail, dienstverlening en industrie.

Bouwen is voor ons geen doel, maar een middel. Een activiteit die mensen helpt hun persoonlijke of zakelijke doelstellingen te realiseren. Het is het creëren en in stand houden van een thuis waarin mensen fijn en geborgen kunnen wonen, zoals zij dat zelf willen. Een representatieve omgeving waarin ze prettig en productief kunnen werken. Een veilige en gezonde plek om te leren, te recreëren, te herstellen. Dat is wat wij maken en beogen, al meer dan een eeuw. Welling geeft ambities vorm.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider ben je een belangrijke steunpilaar in het projectteam. Je biedt ondersteuning bij de werkzaamheden die nodig zijn voor de start, uitvoering en oplevering van jullie bouwproject. Als lid van een enthousiast projectteam zorg je er samen voor dat jullie project op de juiste LEAN-wijze en volgens de verwachtingen van de klant tot een goed eind wordt gebracht. Als senior werkvoorbereider heb je hierin een grote mate van zelfstandigheid. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage in het continue verbeteren van de organisatie en de afdeling werkvoorbereiding.

De functie eisen

Heb jij een HBO werk- en denkniveau en beschik je over ruime en relevante werkervaring? Dan ben jij wellicht de werkvoorbereider die wij zoeken. Als je ook nog ervaring hebt met verschillende automatiseringspakketten is dat een bijkomend voordeel. We gaan er vanuit dat je beschikt over voldoende communicatieve en sociale vaardigheden, dat je leergierig en flexibel bent ingesteld en dat je bekend bent met het werken volgens de LEAN-methodiek.

Wat wij bieden

  • Een zelfstandige functie
  • Uitdagende bouwprojecten
  • Start op korte termijn
  • Collegiale medewerkers
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao voor de Bouwnijverheid
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Sluit deze functie aan bij jouw ambities?

Stuur dan een brief met je motivatie en cv naar:

Welling Bouw | Onderhoud bv

t.a.v. de heer A.C.L. (Antoine) Nas

Postbus 396

6600 AJWijchen

Of per mail naar: antoine.nas@welling.nl

We zien je sollicitatie graag tegemoet!