​Vacature Werkvoorbereider / calculator Schilderwerken

Over Welling

Welling is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1899. Actief in woning- en utiliteitsbouw, met de disciplines bouw, onderhoud en schilderwerk. Regionaal opererend in midden en zuid Nederland, dicht bij onze opdrachtgevers. Dat zijn vooral woningcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en VvE’s. Maar ook gemeenten en (lokale) ondernemers in retail, dienstverlening en industrie.

Bouwen is voor ons geen doel, maar een middel. Een activiteit die mensen helpt hun persoonlijke of zakelijke doelstellingen te realiseren. Het is het creëren en in stand houden van een thuis waarin mensen fijn en geborgen kunnen wonen, zoals zij dat zelf willen. Een representatieve omgeving waarin ze prettig en productief kunnen werken. Een veilige en gezonde plek om te leren, te recreëren, te herstellen. Dat is wat wij maken en beogen, al meer dan een eeuw. Welling geeft ambities vorm.

Functieomschrijving

Je bent de spil in deze zelfstandige afdeling: Welling Schilderwerken. Deze afdeling willen we verder professionaliseren en verder worden klaar gezet voor de toekomst. Jij kunt hierin een belangrijke rol gaan spelen!

Daarnaast ben je als werkvoorbereider/calculator een belangrijke steunpilaar in het projectteam. Je biedt ondersteuning bij de werkzaamheden die nodig zijn voor de start, uitvoering en oplevering van jullie project. Als lid van een enthousiast team zorg je er samen voor dat jullie projecten op de juiste wijze en volgens de verwachtingen van de klant tot een goed eind wordt gebracht. Bovendien borg je de kwaliteit- en V&G-activiteiten van jouw project en zorg je ervoor dat de afspraken met betrekking tot milieu en Arbo-zaken worden nagekomen.

De functie eisen

Heb jij minimaal een MBO werk- en denkniveau en beschik je over ten minste 5 jaar relevante werkervaring in de schilder branche? En ben jij de persoon die Welling Schilderwerken naar een hoger en professioneler niveau wil brengen? Dan ben jij wellicht de werkvoorbereider/calculator die wij zoeken. Als je ook nog ervaring hebt met meerjaren onderhoudsplannen en RGS is dat een bijkomend voordeel. We gaan er vanuit dat je beschikt over voldoende leidinggevende, communicatieve en sociale vaardigheden, dat je flexibel en initiatiefrijk bent ingesteld.

Wat wij bieden

  • Een zelfstandige functie met een rol in het professionaliseren van Welling Schilderwerken
  • Uitdagende schilderprojecten
  • Start op korte termijn
  • Collegiale medewerkers
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao voor de Bouwnijverheid
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Sluit deze functie aan bij jouw ambities?

Stuur dan een brief met je motivatie en cv naar:

Welling Bouw | Onderhoud bv

t.a.v. de heer A.C.L. (Antoine) Nas

Postbus 396

6600 AJWijchen

Of per mail naar: antoine.nas@welling.nl

We zien je sollicitatie graag tegemoet!