​Vacature Uitvoerder seriematige woningbouw

Over Welling

Welling is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1899. Actief in woning- en utiliteitsbouw, met de disciplines bouw, onderhoud en schilderwerk. Regionaal opererend in midden en zuid Nederland, dicht bij onze opdrachtgevers. Dat zijn vooral woningcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en VvE’s. Maar ook gemeenten en (lokale) ondernemers in retail, dienstverlening en industrie.

Bouwen is voor ons geen doel, maar een middel. Een activiteit die mensen helpt hun persoonlijke of zakelijke doelstellingen te realiseren. Het is het creëren en in stand houden van een thuis waarin mensen fijn en geborgen kunnen wonen, zoals zij dat zelf willen. Een representatieve omgeving waarin ze prettig en productief kunnen werken. Een veilige en gezonde plek om te leren, te recreëren, te herstellen. Dat is wat wij maken en beogen, al meer dan een eeuw. Welling geeft ambities vorm.

Functieomschrijving

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en de voortgang van hoofdzakelijk één of meerdere seriematige woningbouwprojecten. Hierbij ligt de dagelijkse leiding volledig in jouw handen ligt. Als lid van een enthousiast projectteam zorg je er samen voor dat jullie project op de juiste wijze en volgens de verwachtingen van de klant wordt gerealiseerd. Op basis van een (LEAN) planning beheers je samen met jouw bouwpartners de voortgang van het project. Je besteedt hierbij uiteraard de nodige aandacht aan de veiligheid en kwaliteit van het werk.

De functie eisen

Heb jij minimaal een MBO werk- en denkniveau en beschik je over ten minste 5 jaar relevante werkervaring? Dan ben jij wellicht de uitvoerder met het organisatietalent die wij zoeken. Als je met het projectteam meedenkt en met eigen initiateven komt, dan kunnen wij met jou bouwen. We gaan er vanuit dat je beschikt over leidinggevende, communicatieve en sociale vaardigheden, dat je flexibel bent ingesteld en dat je bekend bent met het werken volgens de LEAN-methodiek.

Wat wij bieden

  • Een zelfstandige functie
  • Uitdagende (woningbouw) projecten
  • Start op korte termijn
  • Collegiale medewerkers
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao voor de Bouwnijverheid
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Sluit deze functie aan bij jouw ambities?

Stuur dan een brief met je motivatie en cv naar:

Welling Bouw | Onderhoud bv

t.a.v. de heer A.C.L. (Antoine) Nas

Postbus 396

6600 AJWijchen

Of per mail naar: antoine.nas@welling.nl

We zien je sollicitatie graag tegemoet!