​Vacature projectleider planmatig onderhoud & renovatie

Over Welling

Welling is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1899. Actief in woning- en utiliteitsbouw, met de disciplines bouw, onderhoud en schilderwerk. Regionaal opererend in midden en zuid Nederland, dicht bij onze opdrachtgevers. Dat zijn vooral woningcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en VvE’s. Maar ook gemeenten en (lokale) ondernemers in retail, dienstverlening en industrie.

Bouwen is voor ons geen doel, maar een middel. Een activiteit die mensen helpt hun persoonlijke of zakelijke doelstellingen te realiseren. Het is het creëren en in stand houden van een thuis waarin mensen fijn en geborgen kunnen wonen, zoals zij dat zelf willen. Een representatieve omgeving waarin ze prettig en productief kunnen werken. Een veilige en gezonde plek om te leren, te recreëren, te herstellen. Dat is wat wij maken en beogen, al meer dan een eeuw. Welling geeft ambities vorm.

Functieomschrijving

Als projectleider geef je leiding aan het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en oplevering van een project in technisch en financieel opzicht. Je bewaakt de planning en de voortgang. Bovendien borg je de kwaliteit- en V&G-activiteiten van jouw project en zorg je ervoor dat de afspraken met betrekking tot milieu en Arbo-zaken worden nagekomen.

De functie eisen

Heb jij een afgeronde bouwkundige opleiding op HBO niveau en beschik je over minimaal 5 jaar relevante werkervaring? Dan ben jij wellicht de projectleider die wij zoeken. Als je ook nog ervaring hebt met verschillende automatiseringspakketten is dat een bijkomend voordeel. We gaan er vanuit dat je beschikt over leidinggevende capaciteiten, dat je flexibel bent ingesteld en dat je bekend bent met het werken volgens de LEAN-methodiek.

Wat wij bieden

  • Een zelfstandige functie
  • Uitdagende (onderhoud en renovatie) projecten
  • Start op korte termijn
  • Collegiale medewerkers
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao voor de Bouwnijverheid
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Sluit deze functie aan bij jouw ambities?

Stuur dan een brief met je motivatie en cv naar:

Welling Bouw | Onderhoud bv

t.a.v. de heer A.C.L. (Antoine) Nas

Postbus 396

6600 AJWijchen

Of per mail naar: antoine.nas@welling.nl

We zien je sollicitatie graag tegemoet!