Onderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed gedurende de gehele levenscyclus blijft beantwoorden aan uw verwachtingen via zorgeloos totaalonderhoud. Van dagelijks onderhoud (24/7), preventief en mutatieonderhoud tot en met planmatig onderhoud, renovatie en restauratie.

Opdrachtgevers met een uitgebreidere woningportefeuille doen hun voordeel met een speciaal concept voor dagelijks onderhoud en mutatieonderhoud. Daarbij verrichten we alle werkzaamheden, desgewenst voor een vaste prijs per woning. Daarmee vereenvoudigen we niet alleen de administratieve afhandeling voor de opdrachtgever, maar maken we onderhoudskosten ook budgetteerbaar. Via dit concept kunnen werkzaamheden bovendien veel efficiënter worden ingepland, waardoor de woning in de helft van de tijd weer kan worden opgeleverd en dus sneller weer rendeert.

Binnen de discipline onderhoud speelt de verduurzamingsopgave een belangrijke rol. De energetische verbetering van bestaande gebouwen vraagt specifieke expertise. Welling werkt hiervoor nauw samen met een aantal gespecialiseerde ketenpartners, volgens de Trias Energetica strategie. Uitgangspunt daarbij is dat een oplossing waarbij geen energie hoeft te worden opgewekt, uiteindelijk het meest voordelig en duurzaam is.